РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ БОРОВИКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ТА МАХНІЦЬКОГО ОЛЕГА ІГОРОВИЧА «АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ В ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ» - Коломоєць, Т. О. (Київський часопис права, 2023)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ БОРОВИКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ТА МАХНІЦЬКОГО ОЛЕГА ІГОРОВИЧА «АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ В ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ»