РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ БОРОВИКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ТА БАРЧУКА ВІКТОРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА «АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ МЕХАНІЗМ ОХОРОНИ ЛІСОВОГО ФОНДУ В УКРАЇНІ»1 - Віхляєв, М. Ю. (Київський часопис права, 2023)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ БОРОВИКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ТА БАРЧУКА ВІКТОРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА «АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ МЕХАНІЗМ ОХОРОНИ ЛІСОВОГО ФОНДУ В УКРАЇНІ»